Integritetspolicy

Integritetspolicy

Dozzys hanterar personuppgifter enligt EU:s Dataskyddsförordning, även kallat GDPR (General Data Protection Regulation).

Definition

Personuppgifter är all slags information som direkt eller indirekt kan kopplas till en levande person. Vi kan komma att hantera personuppgifter i form av

  • förnamn,
  • efternamn,
  • titel,
  • arbetsplats,
  • e-postadress, 
  • telefonnummer,  
  • postadress,
  • besöksadress,
  • IP-adress.

Samtycke

Vi behandlar endast personuppgifter som lämnats med samtycke. För att medgivandet ska vara ett aktivt val och därmed giltigt, använder vi oss av en kryssruta vid varje formulär, som du ska markera för att bekräfta att du har läst och förstått vår integritetspolicy.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta gdpr@dozzys.com. Vänligen observera att vi trots ditt tillbakadragande av samtycke kan komma att spara dina personuppgifter på rättsliga grunder, bland annat eftersom den svenska bokföringslagen kräver att underlag (fakturor, kvitton etc) ska sparas i 7 år.

Användningsområde

Vi kommer att behandla de personuppgifter som du anger när du fyller i formulär på vår webbplats eller när du kontaktar oss.

Marknadsföring

Vi kan komma att lagra dina personuppgifter i marknadsföringssyfte om du har valt att prenumerera på ett av våra utskick genom att fylla i dina uppgifter i ett formulär på vår webbplats.

Affärsrelationer

Vi kan komma att lagra dina personuppgifter i syfte att upprätthålla affärsrelationen och kunna dela viktig företagsinformation till dig som är kund, samarbetspartner, medarbetare eller underkonsult.

Bokföringsinformation

Vi kan komma att lagra dina personuppgifter för att kunna utfärda fakturor och kvitton enligt bokföringslagen.

Säkerhet

Dina personuppgifter är alltid trygga hos oss, vi använder oss endast av svenska IT leverantörer med högsta säkerhet. Dina personuppgifter förvaras krypterat och kan aldrig av obehöriga läsas.

Ansvar

Dozzys är personuppgiftsansvariga och dina personuppgifter kommer aldrig säljas vidare, hyras ut eller överlåtas till tredje part. Vi ger inte dina uppgifter vidare, utom till de av våra underleverantörer som är personuppgiftsbiträden och som ingått skriftligt personuppgiftsbiträdesavtal med oss.

Dina rättigheter

Du har rätt att när som helst ta del av vilka personuppgifter vi har lagrat om dig och hur vi hanterar dessa. Kontakta oss skriftligt på E-post gdpr@dozzys.com och meddela att du önskar att ta del av ett personuppgiftsutdrag. Du har rätt att en gång per kalenderår ta del av ett kostnadsfritt utdrag kring dina lagrade uppgifter, önskas fler än 1 utdrag per kalenderår debiteras en administrationsavgift.

Du har även rätt att få dina uppgifter rättade om uppgifter är felaktiga. Du kan när som helst begära att dina personuppgifter ska raderas om det inte längre föreligger någon rättslig grund för behandlingen.

Kakor

Kakor används på de allra flesta webbplatser, och enligt den svenska lagen är vi skyldiga att informera om vad kakor är och hur vi använder dem. 

Kakor är små textfiler som sparas i din enhet. Varje kaka innehåller information om ditt besök på webbplatsen och används av oss för att kunna förbättra användbarheten. Ibland använder vi även kakor för att kunna erbjuda innehåll och annonser som är relevant för dig. 

Du kan lämna samtycke genom att

  • klicka ”Jag accepterar!” i samband med att informationen om kakor visas,
  • fortsätta använda webbplatsen efter att informationen om kakor visats.

Vi skickar vidare en del av den insamlade informationen till några av de analys- och annonstjänster vi samarbetar med. Tjänsterna kan varken identifiera dig som person eller din dator. Vi kan komma att använda Google Analytics för att förstå och tolka användarbeteenden.

Uppdaterades senast 2021-08-04

Kontakta oss vid frågor!

För frågor kring vår hantering av personuppgifter, vänligen kontakta gdpr@dozzys.com Om du kontaktar vår ordinarie kundtjänst kan fördröjning uppstå, då ärendet ska skickas vidare internt.